Sid's norwegian romance (ebok) av Trygve Math
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Trygve Mathiesen (forfatter)

Sid's norwegian romance ebok

159,- Veil. pris: 170,-Spar: 11,-
(1)
"Sid's Norwegian romance - Sex Pistols Exiled to Trondheim 1977" er historien om romansen mellom Sid Vicous og en norsk tenåring under Sex Pistols' to-dagers opphold i Trondheim i 1977. Hennes høyst personlige fortelling gir et unikt innblikk i bandets indre liv. I motsetning til myten om Sid Vicious som en selvdestruktiv karikatur, opplever hun ham som en plaget og sårbar, men emosjonelt sjenerøs ung mann. Trygve Mathiesen's nye bok om Sex Pistols i Trondheim viser et sjeldent bilde av fire u…
159,- Veil. pris: 170,-Spar: 11,-
Undertittel Sex Pistols exiled to Trondheim 1977
Forfattere Trygve Mathiesen (forfatter), Harry Nordskog (medforfatter), Paul Værlien (oversetter), Christine Joiner (oversetter)
Utgitt 30 mai 2012
Lengde 128 sider
Sjangrer Kunst og kultur, Fagbøker
Språk English
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293130055
"Sid's Norwegian romance - Sex Pistols Exiled to Trondheim 1977" er historien om romansen mellom Sid Vicous og en norsk tenåring under Sex Pistols' to-dagers opphold i Trondheim i 1977. Hennes høyst personlige fortelling gir et unikt innblikk i bandets indre liv. I motsetning til myten om Sid Vicious som en selvdestruktiv karikatur, opplever hun ham som en plaget og sårbar, men emosjonelt sjenerøs ung mann. Trygve Mathiesen's nye bok om Sex Pistols i Trondheim viser et sjeldent bilde av fire unge menn som på den ene siden presser rock 'n' roll-myten til det ytterste og skaper opprør, og samtidig er ungguttene som kjøper jeans, spiser is, flørter og forelsker seg. Over 50 upubliserte fotos.