Slutten (ebok) av Mats Strandberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Mats Strandberg (forfatter)

Slutten ebok

179,-
(1)
Hva ville du gjort om det var fire uker til en komét traff jorden? Du er sytten år gammel. Det er sommer og verden er akkurat som før. Men du vet hva som kommer til å skje. Om en måned er vi alle borte. Hvordan føles det å vite eksakt hvilket klokkeslett du skal dø på? Hva vil du gjøre den siste tiden? Og hvem vil du gjøre det sammen med? "Slutten" er fortellingen om Lucinda og Simon - to ensomme unge mennesker som lever på lånt tid. En tragisk hendelse binder dem sammen, og jakten på svar…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Mats Strandberg (forfatter), Bjørn Alex Herrman (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 24 juli 2019
Lengde 527 sider
Sjanger Ungdomsbøker, Fantasy, Barnebøker, Spenning
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248925002
Hva ville du gjort om det var fire uker til en komét traff jorden? Du er sytten år gammel. Det er sommer og verden er akkurat som før. Men du vet hva som kommer til å skje. Om en måned er vi alle borte. Hvordan føles det å vite eksakt hvilket klokkeslett du skal dø på? Hva vil du gjøre den siste tiden? Og hvem vil du gjøre det sammen med? "Slutten" er fortellingen om Lucinda og Simon - to ensomme unge mennesker som lever på lånt tid. En tragisk hendelse binder dem sammen, og jakten på svar vokser til en felles besettelse. Men vil de rekke det før himmelen blir hvit og alt er slutt? Til tross for det mørke temaet er "Slutten" mer enn en preapokalyptisk dystopi. Det er også en sterk kjærlighetsfortelling, og en roman som gir leseren anledning til å filosofere over hvem vi er, over menneskets plass i verden, og hva vi gjør med kloden vår. "En bok man sluker til alt er over. Etterpå klemmer man familien sin." Tone Almhjell, forfatter av "Vindeltorn" og "Maretorn"
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Årets beste ungdombok?

Jeg tror dette må være en av de beste ungdomsbøkene jeg har lest. Plottet er nyskapende, og jeg slukte boken for å komme til slutten.