Spøkelsesprinsessen (ebok) av Milli Evina Spe
Legg til i ønskeliste
Milli Evina Sperre (forfatter), M.E. Sperre (forfatter)

Spøkelsesprinsessen (DSHK #1) ebok

150,-
(0)
Kim, Hauk, Doffen og Synne låner en magisk bok på skolebiblioteket som får mystiske ting til å skje. De fire vennene havner et helt annet sted, og der blir de bedt om å hjelpe til med å redde en forhekset kongefamilie. Det hele ender i en kamp på liv og død med en ond trollmann. Vil de klare å løse oppdraget og komme seg vel hjem igjen etterpå? Spøkelsesprinsessen er den første boken i en spennende serie om de fire vennene i DSHK. Boken passer for barn og unge fra ni til tretten år, og for…
150,-
Forfattere Milli Evina Sperre (forfatter), M.E. Sperre (forfatter), Ivan Kjartanson (medforfatter), I. Kjartanson (medforfatter), Thea Marie Sanne (medforfatter), Heidi Kahrs Damm (illustratør)
Forlag Tegn forlag
Utgitt 22 januar 2019
Lengde 185 sider
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Serie DSHK
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788283910155
Kim, Hauk, Doffen og Synne låner en magisk bok på skolebiblioteket som får mystiske ting til å skje. De fire vennene havner et helt annet sted, og der blir de bedt om å hjelpe til med å redde en forhekset kongefamilie. Det hele ender i en kamp på liv og død med en ond trollmann. Vil de klare å løse oppdraget og komme seg vel hjem igjen etterpå? Spøkelsesprinsessen er den første boken i en spennende serie om de fire vennene i DSHK. Boken passer for barn og unge fra ni til tretten år, og for alle dem som liker fortellinger med humor, action og magi. Spøkelsesprinsessen er Sperre & Kjartansons debutbok.