Spøkelsesprinsessen (ebok) av Milli Evina Spe
Legg til i ønskeliste
Milli Evina Sperre (forfatter), M.E. Sperre (forfatter)

Spøkelsesprinsessen (DSHK #1) ebok

150,-
(0)
Kim, Hauk, Doffen og Synne låner en magisk bok på skolebiblioteket som får mystiske ting til å skje. De fire vennene havner et helt annet sted, og der blir de bedt om å hjelpe til med å redde en forhekset kongefamilie. Det hele ender i en kamp på liv og død med en ond trollmann. Vil de klare å løse oppdraget og komme seg vel hjem igjen etterpå? Spøkelsesprinsessen er den første boken i en spennende serie om de fire vennene i DSHK. Boken passer for barn og unge fra ni til tretten år, og for…
150,-
Forfattere Milli Evina Sperre (forfatter), M.E. Sperre (forfatter), Ivan Kjartanson (medforfatter), I. Kjartanson (medforfatter), Thea Marie Sanne (medforfatter), Heidi Kahrs Damm (illustratør)
Forlag Tegn forl.
Utgitt 22 januar 2019
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Serie DSHK
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788283910155
Kim, Hauk, Doffen og Synne låner en magisk bok på skolebiblioteket som får mystiske ting til å skje. De fire vennene havner et helt annet sted, og der blir de bedt om å hjelpe til med å redde en forhekset kongefamilie. Det hele ender i en kamp på liv og død med en ond trollmann. Vil de klare å løse oppdraget og komme seg vel hjem igjen etterpå? Spøkelsesprinsessen er den første boken i en spennende serie om de fire vennene i DSHK. Boken passer for barn og unge fra ni til tretten år, og for alle dem som liker fortellinger med humor, action og magi. Spøkelsesprinsessen er Sperre & Kjartansons debutbok.