Steinportalen (ebok) av Milli Evina Sperre, I
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Milli Evina Sperre (forfatter), Ivan Kjartanson (forfatter)

Steinportalen (DSHK #2) ebok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Hauk prøver å forvandle seg til en flaggermus og snubler over en mystisk stein i skogen. Med hjelp fra heksen Karen på skolebiblioteket finner de ut hvor steinen kommer fra. Doffen, Kim, Synne og Hauk får en ny venn, det vesle trollet Buste som har stukket av hjemmefra. De blir med ham til Underverdenen, der Kim finner et rart egg i en kiste og Trolldronningen tilbyr dem brødskiver med sneglepostei til lunsj. Trollkongen sender dem ut på et livsfarlig oppdrag hvor de må slåss med den onde Huld…
Ebok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Milli Evina Sperre (forfatter), Ivan Kjartanson (forfatter), Lindsay Pollock (illustratør), Thea Marie Sanne (redaktør)
Forlag Tegn forlag
Utgitt 30 november 2020
Lengde 108 sider
Sjanger 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Serie DSHK
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788283910681
Hauk prøver å forvandle seg til en flaggermus og snubler over en mystisk stein i skogen. Med hjelp fra heksen Karen på skolebiblioteket finner de ut hvor steinen kommer fra. Doffen, Kim, Synne og Hauk får en ny venn, det vesle trollet Buste som har stukket av hjemmefra. De blir med ham til Underverdenen, der Kim finner et rart egg i en kiste og Trolldronningen tilbyr dem brødskiver med sneglepostei til lunsj. Trollkongen sender dem ut på et livsfarlig oppdrag hvor de må slåss med den onde Huldra for å få tilbake en magisk gullkniv.