Terapeuten (ebok) av Helene Flood
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Helene Flood (forfatter)

Terapeuten ebok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(9)
Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i det store huset hun deler med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. De er midt i oppussingen av den store villaen de har arvet. En dag legger Sigurd igjen en litt underlig beskjed på svareren til Sara, og så blir han borte. Det store, halvferdige huset blir raskt lite hjemmekoselig, og føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten? Med T…
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
Forfattere Helene Flood (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 19 juli 2019
Lengde 399 sider
Sjangrer Thrillere, Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203364921
Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i det store huset hun deler med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. De er midt i oppussingen av den store villaen de har arvet. En dag legger Sigurd igjen en litt underlig beskjed på svareren til Sara, og så blir han borte. Det store, halvferdige huset blir raskt lite hjemmekoselig, og føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten? Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går ihop, og er solgt til 21 land før utgivelse i Norge.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Terapeuten

Rett og slett kjedelig

Kjedelig

Sjelden dårlig bok med dårlig avslutning

Utrolig bra gjennomført

Dette er en bok som gir deg et sug i magen. Den er skummel, den er nøktern, men med en utrolig psykologisk dybde. Anbefales!

Veldig bra.