Trollharen (ebok) av Åsa Larsson, Ingela Kors
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Åsa Larsson (forfatter), Ingela Korsell (forfatter), Henrik Jonsson (forfatter)

Trollharen (Pax #4) ebok

119,-
(0)
Magi, mystikk og grøssende spenning i fjerde bok i PAX-serien En utburd har herjet i Mariefred, og brødrene Alrik og Viggo har hjulpet den til å få ro. Men det de ikke vet, er at den mystiske Iris smir sine egne planer. Hvem er hun egentlig, og hva vil hun med Alrik og Viggo? Ting begynner å forsvinne fra husene i byen, og Alrik står høyt oppe på lista over mistenkte. Men det folk i Mariefred ikke vet, er at det ligger magi bak tyveriene. Noen har skapt en trollhare! Vennskap og søskenforhol…
Ebok 119,- Lydbok 129,-
Forfattere Åsa Larsson (forfatter), Ingela Korsell (forfatter), Henrik Jonsson (illustratør), Henrik Jonsson (forfatter), Jørn Roeim (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 31 august 2015
Lengde 195 sider
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Serie Pax
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205475717
Magi, mystikk og grøssende spenning i fjerde bok i PAX-serien En utburd har herjet i Mariefred, og brødrene Alrik og Viggo har hjulpet den til å få ro. Men det de ikke vet, er at den mystiske Iris smir sine egne planer. Hvem er hun egentlig, og hva vil hun med Alrik og Viggo? Ting begynner å forsvinne fra husene i byen, og Alrik står høyt oppe på lista over mistenkte. Men det folk i Mariefred ikke vet, er at det ligger magi bak tyveriene. Noen har skapt en trollhare! Vennskap og søskenforhold settes på prøve i fjerde bok i suksesserien.