Vakkert gjensyn (ebok) av Kami Garcia, Margar
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kami Garcia (forfatter), Margaret Stohl (forfatter)

Vakkert gjensyn (Beautiful creatures #4) ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Nesten hele livet har Ethan Wate lengtet etter den dagen da han kan forlate Gatlin for godt. Han hadde aldri trodd at han skulle møte jenta fra drømmene, Lena Duchannes, som avslørte en hemmelig, mektig og forbannet side av byen - skjult i fullt dagslys. Og han hadde aldri trodd at han ville bli nødt til å forlate alt og alle han elsker. Så da Ethan våkner etter de skremmende hendelsene på den Attende månen, har han bare ett mål: Å finne en vei tilbake til Lena og de han elsker. Hjemme i…
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Kami Garcia (forfatter), Margaret Stohl (medforfatter), Margaret Stohl (forfatter), Gry Wastvedt (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 13 februar 2014
Lengde 374 sider
Sjangrer Ungdomsbøker
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202418410
Nesten hele livet har Ethan Wate lengtet etter den dagen da han kan forlate Gatlin for godt. Han hadde aldri trodd at han skulle møte jenta fra drømmene, Lena Duchannes, som avslørte en hemmelig, mektig og forbannet side av byen - skjult i fullt dagslys. Og han hadde aldri trodd at han ville bli nødt til å forlate alt og alle han elsker. Så da Ethan våkner etter de skremmende hendelsene på den Attende månen, har han bare ett mål: Å finne en vei tilbake til Lena og de han elsker. Hjemme i Gatlin gjør Lena alt hun kan for å få Ethan tilbake. Det føles som om de er flere verdener fra hverandre, men Ethan og Lena står fortsatt sammen for å skrive en ny skjebne for dem begge. Gå ikke glipp av den nervepirrende og gripende slutten på historien om de vakre skapningene.