Ved første øyekast ; Da livet ble endret (ebo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tina Beckett (forfatter), Tina / Lowe Beckett (forfatter), Fiona Lowe (forfatter)

Ved første øyekast ; Da livet ble endret (Legeromaner #3) ebok

99,-
(0)
Ved første øyekast Miniserie: En sommer i São Paulo (3) Den mørke fremmede holder henne fast med blikket. Velkomstfesten i São Paulo er full av mennesker, men Amy Woodell klarer ikke å slutte å tenke på mannen med de vakre øynene. Til hennes store glede viser det seg at doktor Roque Cardoza er hennes bordskavaler, og ikke bare det - han kommer også til å være mentoren hennes. Følelsene er mildt sagt delte, for bare Amy kommer i nærheten av Roque vibrerer luften. Hvordan skal hun kunne fokusere…
Ebok 99,-
Forfattere Tina Beckett (forfatter), Tina / Lowe Beckett (forfatter), Fiona Lowe (forfatter), Hilde Agnete Sandnes (oversetter), Oskar Henriksen (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 315 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796513

Andre har også kjøpt

Ved første øyekast Miniserie: En sommer i São Paulo (3) Den mørke fremmede holder henne fast med blikket. Velkomstfesten i São Paulo er full av mennesker, men Amy Woodell klarer ikke å slutte å tenke på mannen med de vakre øynene. Til hennes store glede viser det seg at doktor Roque Cardoza er hennes bordskavaler, og ikke bare det - han kommer også til å være mentoren hennes. Følelsene er mildt sagt delte, for bare Amy kommer i nærheten av Roque vibrerer luften. Hvordan skal hun kunne fokusere på noe annet? Da livet ble endret Livet kan forandre seg på et øyeblikk! Noen uker før doktor Meredith Dennison skal føde, mister hun både ektemann og inntekt. Hun søker seg til Shearwater Island i et forsøk på å komme over sorgen og gå videre. I nabohuset treffer hun Raf Camilleri, som er både flott og sjenerøs. Men er hun klar for å åpne hjertet sitt for en ny mann?