Innovasjonskapasitet (ebok) av Christine B. Meyer
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Christine B. Meyer (forfatter), Inger G. Stensaker (forfatter), Rune Bjerke (forfatter), Anne Cathrin Haueng (forfatter)

Innovasjonskapasitet ebok

424,-
Etablerte virksomheter må balansere mellom det de lever av i dag og det de skal leve av i fremtiden. Det å ivareta daglig drift og drive innovasjonsarbeid krever imidlertid helt ulike rammer. I denne boken ser vi nærmere på hvordan ledere kan bygge en muskel slik at de kontinuerlig evner å fornye seg og å bygge innovasjonskapasitet. Bokens utgangspunkt er at innovasjon skapes gjennom interaksjon mellom mennesker i og rundt organisasjonen. Vi presenterer en rekke organisatoriske løsninger som på…
Ebok 424,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Christine B. Meyer (forfatter), Inger G. Stensaker (forfatter), Rune Bjerke (forfatter), Anne Cathrin Haueng (forfatter)
Utgitt 14 mars 2022
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245040777
Etablerte virksomheter må balansere mellom det de lever av i dag og det de skal leve av i fremtiden. Det å ivareta daglig drift og drive innovasjonsarbeid krever imidlertid helt ulike rammer. I denne boken ser vi nærmere på hvordan ledere kan bygge en muskel slik at de kontinuerlig evner å fornye seg og å bygge innovasjonskapasitet. Bokens utgangspunkt er at innovasjon skapes gjennom interaksjon mellom mennesker i og rundt organisasjonen. Vi presenterer en rekke organisatoriske løsninger som på ulike måter legger til rette for innovasjon og fornyelse i den etablerte virksomheten. Vi trekker også på aktuelle caser for å synliggjøre hvor mye spennende som skjer på innovasjonsfronten i godt etablerte virksomheter i Norge og Norden. Boken er aktuell for ledere og medarbeidere i privat og offentlig sektor som har et ansvar for å drive frem innovasjon og fornyelse i etablerte virksomheter. Den passer også godt for studenter, spesielt på kurs innenfor strategi-, organisasjons- og ledelsesfag. Christine Meyer er professor i strategi og strategisk endring ved Norges Handelshøyskole (NHH). Christine har lang erfaring som toppleder og politiker i offentlig sektor og har strategiske endrings- og innovasjonsprosesser i private og offentlige virksomheter som sitt spesialfelt. Inger Stensaker er professor i strategisk endring ved NHH. Hun underviser i og forsker på strategiske endrings- og innovasjonsprosesser og leder forskningsprosjektet RaCE - Radical Technology-Driven Change in Established Firms. Rune Bjerke er tidligere konsernsjef i DNB, Hafslund og Scancem International. Han har også vært finansbyråd i Oslo kommune. I dag jobber han som rådgiver og coach, foruten å inneha ulike styreverv. Han er også tilknyttet NHH som Executive Adjunct in Residence. Anne Cathrin Haueng jobber som konsulent og strategisk rådgiver for virksomheter og ledere innen strategiske endrings- og innovasjonsprosesser. Hun har forskningsbakgrunn fra NHH med doktorgrad innen strategiske endringsprogrammer og er tilknyttet forskningsprosjektet RaCE.