Det kvinner vil ha, det menn vil ha - den nye forskningen om nøkkelen til lykke hos begge (ebok) av John M. Gottman
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John M. Gottman (forfatter), Julie Schwartz Gottman (forfatter), Douglas Abrams (forfatter), Rachel Carlton Abrams (forfatter), Lara Love Hardin (forfatter)

Det kvinner vil ha, det menn vil ha ebok

179,-
(4)
ALDRI FØR HAR DENNE INFORMASJONEN VÆRT TILGJENGELIG! BASERT PÅ 40 ÅR MED FORSKNING - ENDELIG ER RESULTATET HER! Dr. John M. Gottman er tilbake, og denne gangen har han svaret på historiens best bevarte hemmelighet: Hva er det kvinner egentlig vil ha? Det kvinner vil ha, det menn vil ha gir deg en unik innsikt i den revolusjonerende forskningen om hvordan man kan oppnå lykke hos både menn og kvinner, ved å se på mannen som den avgjørende faktoren. Forskningen avslører nemlig at det er mannen …
Ebok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel den nye forskningen om nøkkelen til lykke hos begge
Forfattere John M. Gottman (forfatter), Julie Schwartz Gottman (forfatter), Douglas Abrams (forfatter), Rachel Carlton Abrams (forfatter), Lara Love Hardin (forfatter), Lara Love Hardin (medforfatter), Christian Heyerdahl (oversetter)
Forlag Panta
Utgitt 13 februar 2017
Lengde 219 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788279008613
ALDRI FØR HAR DENNE INFORMASJONEN VÆRT TILGJENGELIG! BASERT PÅ 40 ÅR MED FORSKNING - ENDELIG ER RESULTATET HER! Dr. John M. Gottman er tilbake, og denne gangen har han svaret på historiens best bevarte hemmelighet: Hva er det kvinner egentlig vil ha? Det kvinner vil ha, det menn vil ha gir deg en unik innsikt i den revolusjonerende forskningen om hvordan man kan oppnå lykke hos både menn og kvinner, ved å se på mannen som den avgjørende faktoren. Forskningen avslører nemlig at det er mannen som avgjør om et forhold er velfungerende eller ikke. Boken er en hyllest til kvinnen og tilbyr mannen en komplett forståelse av kvinnens natur. Hvis mannen virkelig forstår sin kvinne og imøteser hennes behov, vil han oppleve færre krangler og mer (og bedre) sex. I tillegg viser studien at menn i sunne og lykkelige forhold lever lenger, tjener mer og har færre kroniske sykdommer og mindre kognitiv svikt når de blir eldre. DETTE ER EN FORSKNINGSBASERT FREMSTILLING AV HVORDAN EN MANN KAN TILTREKKE, TILFREDSSTILLE OG LYKKES MED EN KVINNE, LIVET UT.