Edderkoppen (ebok) av Lars Kepler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lars Kepler (forfatter)

Edderkoppen (Joona Linna #9) ebok

249,-
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg24. For tre år siden mottok Saga Bauer et postkort med en truende tekst om en pistol med ni hvite kuler - hvorav en ligger og venter på Joona Linna. Det sto at hun var den eneste som kunne redde ham. Hun viste kortet til Joona, men tiden gikk og trusselen bleknet som en meningsløs provokasjon. Helt til nå. En sekk med nesten helt oppløst kropp blir funnet fastspent til et tre i Kapellskär. En melkehvit patronhylse er funnet på drapsstedet. Gjennom k…
Ebok 249,- Lydbok 449,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lars Kepler (forfatter), Henning J. Gundersen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 oktober 2022
Lengde 509 sider
Sjanger Krim
Serie Joona Linna
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202766115
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg24. For tre år siden mottok Saga Bauer et postkort med en truende tekst om en pistol med ni hvite kuler - hvorav en ligger og venter på Joona Linna. Det sto at hun var den eneste som kunne redde ham. Hun viste kortet til Joona, men tiden gikk og trusselen bleknet som en meningsløs provokasjon. Helt til nå. En sekk med nesten helt oppløst kropp blir funnet fastspent til et tre i Kapellskär. En melkehvit patronhylse er funnet på drapsstedet. Gjennom kompliserte gåter begynner en bestialsk gjerningsmann å gi politiet muligheten til å stoppe drapsserien. Joona Linna og Saga Bauer kjemper side om side for å sette sammen puslespillet og redde de utpekte ofrene før det er for sent. Den voldelige jakten blir stadig mer desperat. Kanskje denne seriemorderen er umulig å stoppe, kanskje de allerede sitter fast i spindelvevet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

god

utrolig spennende

Bra bok

Så fantastisk bra!

Spennende

Nedadgående

Keplers siste bøker har ikke stått til forventningene. Forvirrende sammesirium og tynn historie. Ble skumlest i partier….

Helt vanvittig spennende og for et tempo, føler jeg har holdt pusten i timesvis!

Helt knall 😎