Glassmannen (ebok) av Anders De la Motte
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
119,- Veil. pris: 339,-Spar: 220,-
(5)
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg24. Ny bok i Anders de la Mottes bestselgende serie. Politietterforsker Leonore Asker har så vidt funnet seg til rette som leder for Avdelingen for fortapte sjeler da hennes far tar kontakt etter flere års taushet. Han har politiet i hælene etter funnet av et lik, og forlanger Leonores hjelp. Hun går motvillig med på å hjelpe ham, og innser at hun vet hvem den døde er. Er faren så uskyldig som han hevder? Samtidig flytter Leonores gamle venn Martin…
Ebok 119,- Lydbok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anders De la Motte (forfatter), Bodil Engen (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 11 oktober 2023
Lengde 631 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248934073
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg24. Ny bok i Anders de la Mottes bestselgende serie. Politietterforsker Leonore Asker har så vidt funnet seg til rette som leder for Avdelingen for fortapte sjeler da hennes far tar kontakt etter flere års taushet. Han har politiet i hælene etter funnet av et lik, og forlanger Leonores hjelp. Hun går motvillig med på å hjelpe ham, og innser at hun vet hvem den døde er. Er faren så uskyldig som han hevder? Samtidig flytter Leonores gamle venn Martin Hill til et avsides gods for å skrive biografien til en mektig næringslivstopp, men oppdager fort at stedet har flere historier - om mystiske lysskjær og lik som mangler øyne. Mens Asker og Hill nøster i virvaret av tråder, stiger en skikkelse frem fra mørket. En som har sovet lenge og gjør seg klar til å stille sin sult. Glassmannen er andre bok i Anders de la Mottes bestselgende serie om Avdelingen for fortapte sjeler, en spenningsserie som utforsker det som er annerledes og avvikende.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kjempebra!

Ikke høy nok terning

Noe av det mest spennende jeg har lest på lenge, årntlig krim og action! Normalt nå til dags er bøker alt for korte, denne tok meg 7 timer med konstant lesing. Klarte ikke legge den fra meg!