Sju kvadratmeter med lås - thriller (ebok) av Jussi Adler-Olsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jussi Adler-Olsen (forfatter)

Sju kvadratmeter med lås (Avdeling Q #10) ebok

339,-
Andre juledag, 2020. Carl Mørck sitter i håndjern i baksetet av en politibil på vei mot Vestre Fengsel. Den 15 år gamle boltpistolsaken har kommet tilbake og tatt en grusom hevn over den erfarne etterforskeren: Anklager om narkotikasmugling og drap er i ferd med å ødelegge hele hans karriere - og liv.Kollegaene i Københavns politi vender ham ryggen. Carls liv ligger i hendene på innsatte voldsmenn, svindlere og korrupte fengselsbetjenter. Hvem av dem vil innkassere milliondusøren som er satt på…
Ebok 339,- Lydbok 449,-

Andre har også kjøpt

Undertittel thriller
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Erik Krogstad (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 20 juli 2024
Lengde 492 sider
Sjanger Krim
Serie Avdeling Q
Nummer i serie 10
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203398674
Andre juledag, 2020. Carl Mørck sitter i håndjern i baksetet av en politibil på vei mot Vestre Fengsel. Den 15 år gamle boltpistolsaken har kommet tilbake og tatt en grusom hevn over den erfarne etterforskeren: Anklager om narkotikasmugling og drap er i ferd med å ødelegge hele hans karriere - og liv.

Kollegaene i Københavns politi vender ham ryggen. Carls liv ligger i hendene på innsatte voldsmenn, svindlere og korrupte fengselsbetjenter. Hvem av dem vil innkassere milliondusøren som er satt på hodet hans? Og hvem har utlyst den?

Mens Carl Mørck kjemper i blinde mot den ukjente bakmannens håndlangere, må Rose, Assad og Gordon trosse en direkte ordre fra øverste hold og forsøke å nøste opp i boltepistolsakens lange, innviklede tråder - som strekker seg helt tilbake til Avdeling Qs begynnelse.

I den etterlengtede finalen for Avdeling Q er verden snudd på hodet. De gode trer fram som onde, de onde som gode, og ofrene som de sterkeste av dem alle.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Underholdning fra første til siste side. Selv om fortellerstilen er noe annerledes fra forrige bøker, funker dette bra.