Det stille atferdsproblemet - innagerende atferd i barnehage og skole (ebok) av Ingrid Lund
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ingrid Lund (forfatter)

Det stille atferdsproblemet ebok

325,-
Denne boken retter søkelyset mot barn og unge som viser en innagerende atferd i barnehage og skole. De barna som ofte blir borte i en hektisk hverdag i barnehage og skole, og som noen ganger kan være litt for lett å gå forbi. Bakgrunnen for boken er et doktorgradsarbeid der blant annet barn og unges stemme har en sentral plass for å forstå innagerende atferd enda bedre.I andre utgaven av boken er ny forskningsbasert kunnskap anvendt opp mot konkrete tiltak i barnehage og skole. I tillegg er fok…
Ebok 325,-

Andre har også kjøpt

Undertittel innagerende atferd i barnehage og skole
Forfattere Ingrid Lund (forfatter)
Utgitt 10 juni 2024
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245052077
Denne boken retter søkelyset mot barn og unge som viser en innagerende atferd i barnehage og skole. De barna som ofte blir borte i en hektisk hverdag i barnehage og skole, og som noen ganger kan være litt for lett å gå forbi. Bakgrunnen for boken er et doktorgradsarbeid der blant annet barn og unges stemme har en sentral plass for å forstå innagerende atferd enda bedre.

I andre utgaven av boken er ny forskningsbasert kunnskap anvendt opp mot konkrete tiltak i barnehage og skole. I tillegg er fokuset i enda større grad rettet mot hvordan en kan forstå og handle i møte med den innagerende atferden og legge til rette for trygge og gode barnehage- og skolemiljøer. 

Ingrid Lund er professor i spesialpedagogikk ved Universitetet i Agder og har bred erfaring fra barnehage, skole og barne- og ungdomspsykiatrien.