Religioner i barnehagen (ebok) av Olav Hovdelien
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Olav Hovdelien (forfatter), Silje Lyngar Einarsen (forfatter), Katrine Giæver (forfatter), Tonje Baugerud (forfatter)

Religioner i barnehagen ebok

330,-
Religion spiller en nøkkelrolle i dagens samfunn i forbindelse med spørsmål som handler om kultur, identitet og verdier. Barnehagelærere trenger kunnskap om religion for å kunne håndtere religionstematikk på en profesjonelt akseptabel måte, og fremme respekt og forståelse for mangfoldet som finnes blant barna. Rammeplanen legger i den forbindelse vekt på at barnehagen skal la barna få kjennskap til fortellinger, tradisjoner, verdier og høytider i ulike religioner og livssyn og erfaringer med at…
Ebok 330,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Olav Hovdelien (forfatter), Silje Lyngar Einarsen (forfatter), Katrine Giæver (forfatter), Tonje Baugerud (forfatter)
Utgitt 4 juni 2024
Lengde 184 sider
Sjanger Fagbøker, Religion, historie og filosofi, Samfunnsvitenskap, Pedagogikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245052060
Religion spiller en nøkkelrolle i dagens samfunn i forbindelse med spørsmål som handler om kultur, identitet og verdier. Barnehagelærere trenger kunnskap om religion for å kunne håndtere religionstematikk på en profesjonelt akseptabel måte, og fremme respekt og forståelse for mangfoldet som finnes blant barna. Rammeplanen legger i den forbindelse vekt på at barnehagen skal la barna få kjennskap til fortellinger, tradisjoner, verdier og høytider i ulike religioner og livssyn og erfaringer med at kulturelle uttrykk har egenverdi. 

«Religioner i barnehagen» er skrevet for barnehagelærerstudenter og ferdigutdannede barnehagelærere, som møter problemstillinger knyttet til religion i sin profesjonsutøvelse. Boken er også relevant for andre med interesse for religionens rolle i samfunnet.

Forfatterne er Olav Hovdelien, Tonje Baugerud, Katrine Giæver og Silje Lyngar Einarsen