Agent Storm - på innsiden av Al-Qaida (ebok) av Morten Storm
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Morten Storm (forfatter), Paul Cruickshank (forfatter), Tim Lister (forfatter), Gunnar Nyquist (forfatter)

Agent Storm ebok

169,-
(2)
Agent Storm er en historie med mange vendinger: Morten Storm var som ung en hardtslående småforbryter og medlem av Bandidos. Det var før han han fant Allah, reiste til Jemen og engasjerte seg i Al-Qaida. Etter hvert fikk han betenkeligheter med jihadistenes villighet til å ta uskyldige liv, og vervet seg som spion for vesten - først Danmarks etterretning, deretter CIA og MI-6. Til sist vendte han også dem ryggen, for å fortelle hele sin historie. Og for en historie han har å fortelle. Vi får l…
Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Undertittel på innsiden av Al-Qaida
Forfattere Morten Storm (forfatter), Paul Cruickshank (forfatter), Paul Cruickshank (medforfatter), Tim Lister (forfatter), Tim Lister (medforfatter), Gunnar Nyquist (oversetter), Gunnar Nyquist (forfatter)
Forlag Pax
Utgitt 2 november 2015
Lengde 421 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Religion og livssyn, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788253038315
Agent Storm er en historie med mange vendinger: Morten Storm var som ung en hardtslående småforbryter og medlem av Bandidos. Det var før han han fant Allah, reiste til Jemen og engasjerte seg i Al-Qaida. Etter hvert fikk han betenkeligheter med jihadistenes villighet til å ta uskyldige liv, og vervet seg som spion for vesten - først Danmarks etterretning, deretter CIA og MI-6. Til sist vendte han også dem ryggen, for å fortelle hele sin historie. Og for en historie han har å fortelle. Vi får lese om terroristenes hverdagsliv og planlegging, og følger Storm skritt for skritt mens han posisjonerer seg i Al-Qaida for å skaffe mest mulig informasjon til sine oppdragsgivere. Dette er en verden vi hittil har kjent best gjennom fiksjonen, som tv-serien Homeland. Men dette er også historien om hvordan en relativt vanlig, dansk ungdom finner veien til jihadisme - og veien ut igjen. Slik er den direkte relevant også for å forstå visse norske ungdomsmiljøer av i dag.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kjempespennende

Utrolig spennende og bra skrevet samtidig som du lærer mye om en for meg helt ukjent verden. Klar anbefaling fra meg!

Unik bok!

Dette er en unik bok som flere bør lese. Boka gir deg en innsikt i en verden du ikke ante eksisterende. Svært informativ og til tider rystende lesning! Glimrende skrevet! Anbefales på det varmeste!