De andres liv (ebok) av Ida Fjeldbraaten
Legg til i ønskeliste
Ida Fjeldbraaten (forfatter)

De andres liv ebok

329,-
Ida Fjeldbraaten debuterte i 2020 med den mye omtalte romanen Jerv. Den hyperaktuelle romanen De andres liv handler blant annet om den totalt dominerende reality-tv-sjangeren, ensomhet og om å være en deltaker i verden. Den gir en nådeløs beskrivelse av et samfunn hvor alle vil bli sett og hørt og der vi gjør alt for å bryte gjennom støyen. En kvinne har jobbet som logger på en reality-produksjon som aldri ble sent på TV. Nå …
Ebok 329,- Lydbok 429,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Ida Fjeldbraaten (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 13 mai 2024
Lengde 155 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202791827

Ida Fjeldbraaten debuterte i 2020 med den mye omtalte romanen Jerv. Den hyperaktuelle romanen De andres liv handler blant annet om den totalt dominerende reality-tv-sjangeren, ensomhet og om å være en deltaker i verden. Den gir en nådeløs beskrivelse av et samfunn hvor alle vil bli sett og hørt og der vi gjør alt for å bryte gjennom støyen.

En kvinne har jobbet som logger på en reality-produksjon som aldri ble sent på TV. Nå isolerer hun seg hjemme og dyrker avhengigheten til sladreapper, avdankede kjendiser, damer som sier ja til brudekjoler, videoer ingen vil se og podkaster ingen vil høre, hele tiden mens regningsbunken vokser. Hun får en idé om å ta seg betalt for å se, laike og kommentere folks innlegg på sosiale medier, på YouTube og å høre på og gi tilbakemeldinger på deres podcaster, men denne ideen skal vise seg å sette anonymiteten hennes på spill.