En nesten perfekt dag - roman (ebok) av Mareike Krügel
Legg til i ønskeliste
Mareike Krügel (forfatter)

En nesten perfekt dag ebok

259,-
Raffinert og vittig roman om en kvinne som blir nødt til å gjøre opp status Man kan jo ikke bare dø når ting fremdeles er så uavklart, tenker Katharina, som nylig har oppdaget «noe» i brystet. Ingen vet om det, og det er bra, for denne helgen skal alt være som vanlig – for siste gang. Og så utfolder kaoset en ordinær fredag ??seg. Men mens Katharina tar seg av en avskåret tommel, slukker brann i tørketrommelen og forbereder seg på et følelsesmessig utfordrende besøk, smuldrer meningen med …
Ebok 259,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Mareike Krügel (forfatter), Elisabeth Beanca Halvorsen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 21 februar 2019
Lengde 242 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205507319
Raffinert og vittig roman om en kvinne som blir nødt til å gjøre opp status

Man kan jo ikke bare dø når ting fremdeles er så uavklart, tenker Katharina, som nylig har oppdaget «noe» i brystet. Ingen vet om det, og det er bra, for denne helgen skal alt være som vanlig – for siste gang. 

Og så utfolder kaoset en ordinær fredag ??seg. Men mens Katharina tar seg av en avskåret tommel, slukker brann i tørketrommelen og forbereder seg på et følelsesmessig utfordrende besøk, smuldrer meningen med det hele opp for henne, og de store spørsmålene melder seg.

Har livet blitt som hun ønsket? Hvordan har hun håndtert morsrollen, kjærligheten, lidenskapen for musikk? Idet dagen nesten er over, bestemmer Katharina seg for å dele hemmeligheten på en måte som kommer overrumplende på de fleste – inkludert henne selv.

«En overbevisende og underholdende roman som bør få mange lesere.» Hamburger Abendblatt

«En roman med høyt tempo og en forrykende finale.» Brigitte

«Mareike Krügels svært lesverdige roman er både raffinert og vittig.» Nürnberger Nachrichten

«Et tragikomisk mesterverk.» Friend

«Jeg vil ikke dø, og jeg vil heller ikke gå inn denne døra. Skoledører er inngangen til helvete. Men det hjelper ikke, datteren min trenger meg.»