Å felle en mann ; Lysende utsikter ; Villstyrig hjerte (ebok) av Barbara Dunlop
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Å felle en mann ; Lysende utsikter ; Villstyrig hjerte (Passion #3) ebok

79,-
(1)
Å felle en mann Niki Gerard leter ivrig etter dagboken moren hennes etterlot seg. For i den finnes det hemmeligheter som ville gjøre mange høytstående menn virkelig svette om det kom frem i lyset. En eneste kvinne har makt til å ødelegge for familien hans - og det skal Sawyer Layton sette en stopper for. Han vil for enhver pris få tak i denne dagboken. Den eneste løsningen er å samarbeide med den sexy kvinnen - om han bare kunne holde hendene borte fra henne! Lysende u…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Barbara Dunlop (forfatter), Dunlop, Barbara / Anderson, Sarah M. / Winters, Re (forfatter), Sarah M. Anderson (forfatter), Rebecca Winters (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150738575
Å felle en mann Niki Gerard leter ivrig etter dagboken moren hennes etterlot seg. For i den finnes det hemmeligheter som ville gjøre mange høytstående menn virkelig svette om det kom frem i lyset. En eneste kvinne har makt til å ødelegge for familien hans - og det skal Sawyer Layton sette en stopper for. Han vil for enhver pris få tak i denne dagboken. Den eneste løsningen er å samarbeide med den sexy kvinnen - om han bare kunne holde hendene borte fra henne! Lysende utsikter Miniserie: Brødrene Bolton (3/3) Bobby Bolton har hele fremtiden planlagt. Sammen med brødrene driver han Crazy Horse Choppers for spesialbygde motorsykler. Dessuten har han en egen realityserie på tv og er snart eier av et luksushotell. Men så dukker Stella Caine uventet opp, designeren han havnet i seng med etter en fest. Bobbys velorganiserte tilværelse blir plutselig snudd opp ned, hun venter nemlig hans barn! Hva skal han gjøre nå? Han må ta seg sammen og gjøre det rette, for tiden er knapp. Villstyrig hjerte Hallie bør ikke falle for den franske millionæren Vincent Rolland - uansett hvor flott og sjarmerende han enn er. Det vil bli altfor komplisert, og det ville forandre hennes planlagte liv for alltid. Hun har nemlig bestemt seg for å gå i kloster! Også Vincent har sine grunner til ikke å bli forelsket i Hallie, selv om hans villstyrige hjerte ikke ønsker noe annet. Kan han stå imot lengselen og avstå fra en romanse langt utenfor all fornuft?