Falsk lidenskap? ; De forbudte ordene ; Forført på fransk (ebok) av Miranda Lee
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Miranda Lee (forfatter), Lee, Miranda / Lawrence, Kim / Hunter, Kelly (forfatter), Kim Lawrence (forfatter), Kelly Hunter (forfatter)

Falsk lidenskap? ; De forbudte ordene ; Forført på fransk (Romantikk) ebok

89,-
(1)
Falsk lidenskap? Megan har akkurat våknet opp etter en tragisk abort. Som i en dvale overhører hun samtalen mellom James venner. Nå forstår hun hvorfor han ville ha henne fra begynnelsen av: det er et barn, en arving, han er ute etter. Og Megan som trodde at James virkelig elsket henne. De forbudte ordene Dervla elsker Gianfranco av hele sitt hjerte. Men det kan hun ikke si til ham. Han vil jo bare ha en elskerinne - selv om det på papiret står at de er gift. Men hv…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Miranda Lee (forfatter), Lee, Miranda / Lawrence, Kim / Hunter, Kelly (forfatter), Kim Lawrence (forfatter), Kelly Hunter (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 480 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150738360
Falsk lidenskap? Megan har akkurat våknet opp etter en tragisk abort. Som i en dvale overhører hun samtalen mellom James venner. Nå forstår hun hvorfor han ville ha henne fra begynnelsen av: det er et barn, en arving, han er ute etter. Og Megan som trodde at James virkelig elsket henne. De forbudte ordene Dervla elsker Gianfranco av hele sitt hjerte. Men det kan hun ikke si til ham. Han vil jo bare ha en elskerinne - selv om det på papiret står at de er gift. Men hvordan fornekter man kjærligheten og lengselen? Dervla blir snart klar over at det er alt annet enn enkelt. Forført på fransk Maten, klimaet og språket. Gabrielle har savnet mye ved Frankrike siden hun i all hast ble tvunget til å forlate hjemlandet for sju år siden. Men mest av alt har hun savnet Luc Duvalier, champagneprodusenten som forførte henne etter alle kunstens regler før hennes enkle bakgrunn satte en stopper for kjærligheten. Nå er hun tilbake - fremgangsrik og selvsikker, men fortsatt like svak for Lucs fløyelsblikk.