Den savnede søsteren (ebok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lucinda Riley (forfatter)

Den savnede søsteren (De syv søstre #7) ebok

119,- Veil. pris: 249,-Spar: 130,-
TERNINGKAST 5 - Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen. Familien D’Apliése er omsider på sporet av søster nummer syv, den savnede søsteren. Men alt de har av ledetråder er adressen til en vingård på New Zealand, samt en tegning av en stjerneformet smaragdring. Jakten fører dem til New Zealand, Australia, Canada, Frankrike, England og Irland. Men den siste søsteren forsvinner stadig like før de nærmer seg, og det kan virke som hun ikke ønsker å bli funnet.
Ebok 119,- Lydbok 209,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 mai 2021
Lengde 767 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202705633
TERNINGKAST 5 - Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen.

Familien D’Apliése er omsider på sporet av søster nummer syv, den savnede søsteren. Men alt de har av ledetråder er adressen til en vingård på New Zealand, samt en tegning av en stjerneformet smaragdring. Jakten fører dem til New Zealand, Australia, Canada, Frankrike, England og Irland. Men den siste søsteren forsvinner stadig like før de nærmer seg, og det kan virke som hun ikke ønsker å bli funnet.

«I jakten på den siste av syv søstre i bok syv fartes det verden over med detaljrikdom, blomstrende skildringer og familiehemmeligheter i fleng.» «Og som vanlig har Riley gjort grundig research, og hun skildrer folkeliv, gårds-liv, store barneflokker, romanser og for-budt kjærlighet så det suser over sidene.»

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

j

Skuffende

Rett og slett litt kjedelig.

.

Meget god bok😊

Ja

Fantastisk bok!

Jeg slukte boken på to dager! Hun skriver så levende at du blir dratt inn i en fortryllende historie. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet til slutten av 2022 og den aller siste boken i serien. Gled deg til en leseropplevelse.

Den dårligste i serien