Vinter i Applemore (ebok) av Rachael Lucas
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rachael Lucas (forfatter)

Vinter i Applemore (Applemore #1) ebok

109,- Veil. pris: 149,-Spar: 40,-
(1)
Første bok i en varm og romantisk serie om den skotske småbyen Applemore. Da Rilla Clark kommer tilbake til Applemore, er hun sikker på én ting: Hun er ikke kommet for å bli, hun skal bare rydde opp i farens dødsbo. Men Applemore tar imot henne med åpne armer. Hun har helt glemt følelsen av å vandre nedover småbygatene, der alle kjenner alle. Og på hotellet er det fyr i peisen og varm sjokolade med krem. Rilla gjenoppdager sk…
Ebok 109,- Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rachael Lucas (forfatter), Lars Nygaard (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 13 desember 2023
Lengde 254 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Serie Applemore
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205598126

Første bok i en varm og romantisk serie om den skotske småbyen Applemore.

Da Rilla Clark kommer tilbake til Applemore, er hun sikker på én ting: Hun er ikke kommet for å bli, hun skal bare rydde opp i farens dødsbo. Men Applemore tar imot henne med åpne armer. Hun har helt glemt følelsen av å vandre nedover småbygatene, der alle kjenner alle. Og på hotellet er det fyr i peisen og varm sjokolade med krem. Rilla gjenoppdager skjønnheten ved havet og møter barndomsvenner hun aldri hadde trodd hun skulle se igjen. Ikke minst treffer hun sin ungdoms store kjærlighet – Lachlan Fraser.

 

Lachlan har arvet Applemore House, et gods som framstår som et slott med tårnene som rager over den hvite sandstranden og de fjerne øyene. Men taket lekker, og vintervinden pisker inn gjennom sprekker i vinduene. Lachlan har nok med firmaet sitt, og vurderer å selge hele herligheten. Og inntil Rilla dukket opp, virket løsningen klar – men nå har alt plutselig blitt litt mer komplisert.