Å vanne blomster om kvelden (ebok) av Valérie Perrin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Valérie Perrin (forfatter)

Å vanne blomster om kvelden ebok

249,-
TERNINGKAST 6 – Cathrine Krøger, Dagbladet. En fransk boksensasjon - Å VANNE BLOMSTER OM KVELDEN av Valérie Perrin er en vakker, livsbejaende roman om livets små og store spørsmål, og om å våge å tro på lykken. «Den vakreste boken i verden. Den fortjener 10+ av 10.» - Corriere della Sera Violette lever et stille liv som gravlundsvokter i en landsby i Bourgogne. Hun vanner blomster og steller alle gravene, og vet nøyaktig hvem som ligger begravet hvor. Bare én uke i året tar hun fri, for å re…
Ebok 249,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Valérie Perrin (forfatter), Kristi Heggli (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 januar 2022
Lengde 463 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202741044
TERNINGKAST 6 – Cathrine Krøger, Dagbladet. En fransk boksensasjon - Å VANNE BLOMSTER OM KVELDEN av Valérie Perrin er en vakker, livsbejaende roman om livets små og store spørsmål, og om å våge å tro på lykken. «Den vakreste boken i verden. Den fortjener 10+ av 10.» - Corriere della Sera Violette lever et stille liv som gravlundsvokter i en landsby i Bourgogne. Hun vanner blomster og steller alle gravene, og vet nøyaktig hvem som ligger begravet hvor. Bare én uke i året tar hun fri, for å reise til kysten og svømme i havet. Til hverdags er den stillferdige Violette omgitt av gravstøtter, blomster, katter og sørgende, men hun omgås også den lokale sognepresten og gravlundens tre gravere. Flere ganger om dagen stikker folk innom kjøkkenet hennes for å få en kopp kaffe, litt portvin eller noen trøstende ord. Men Violette har også sin egen sorg å bære på. Hvor har det blitt av ektemannen og datteren, og hvorfor er hun så ensom? Valérie Perrin var en forholdsvis ukjent forfatter da denne boken ble utgitt. Likevel ble den en enorm suksess og publikumsfavoritt, takket være dedikerte bokhandlere og begeistrede lesere. Over 1 million eksemplarer er til nå solgt i Frankrike, og i 2020 ble den Italias store «lockdownroman» og årets mest solgte bok, og den ble omtalt i italiensk presse som «den vakreste boken i verden».
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Nydelig bok

Skuffet

Brukte lang tid på boken, ikke noe for meg

Å vanne blomster om kvelden

En sjelden, nydelig bok. Lag på lag med skjebner. De fleste av personene i boken blir skildret med raushet og forståelse. Fabelaktig.

En skuffelse

Leste boken pga gode anmeldelser. Måtte tvinge meg til å fullføre. For stort persongalleri og for mange sidehistorier. Plagsomt mange gjentagelser og detaljer.

Å vanne blomster om kvelden

Fin historie, som forsvant litt i altfor mange navn og sidehistorier. Detaljert og til tider langdryg.

Huff. Klarer ikke å fullføre, fortelleren leser som om lytteren er 4år. Utrolig irriterende

Helt fantastisk bok og fantastisk godt lest, anbefales på det aller varmeste, dette var for meg en stor opplevelse

Vakker bok

Den første boken jeg har lest sakte fordi jeg vil den skal vare lenge

Veldig kjedelig

En vakker bok

Jeg er så glad for at jeg valgte nettopp denne boken. Jeg har forsøkt lenge å finne en bok som gir meg noe og det fant jeg i denne. Jeg satt tidvis å gråt og lo om en annen. Dette er den vakreste boken jeg har lest på lenge.

Jeg trodde det var nok en "løkkeskriftroman", men den er bare helt nydelig, velskrevet og overraskende.

Mange lag

Det går flere parallelle historier i denne boka, vevd inn i hverandre. Det kan være krevende å holde styr på persongalleriet, men mange fine sekvenser, til tider spennende og med en overraskende vending mot slutten.

Virker rotete og overspent

Nydelig

Helt fantastisk

Beste jeg har lest på lenge, og nå har jeg lest mange fine bøker i det siste😊