Atlas - historien om Pa Salt (ebok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lucinda Riley (forfatter), Harry Whittaker (forfatter)

Atlas (De syv søstre #8) ebok

119,- Veil. pris: 249,-Spar: 130,-
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg 24. ÅTTENDE OG SISTE BOK I SERIEN «DE SYV SØSTRE» Alt vil bli avslørt Paris, 1928 En gutt blir funnet, forkommet og døden nær, og en vennlig familie tar seg av ham. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om. Etter hvert som han vokser opp til en ung mann, som forelsker seg og blir student ved det prestisjetunge Con…
Ebok 119,- Lydbok 209,-

Andre har også kjøpt

Undertittel historien om Pa Salt
Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Harry Whittaker (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 11 mai 2023
Lengde 745 sider
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202788247
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg 24.

ÅTTENDE OG SISTE BOK I SERIEN «DE SYV SØSTRE»
Alt vil bli avslørt

Paris, 1928

En gutt blir funnet, forkommet og døden nær, og en vennlig familie tar seg av ham. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om.

Etter hvert som han vokser opp til en ung mann, som forelsker seg og blir student ved det prestisjetunge Conservatoire de Paris, hender det at han iblant glemmer fortidens redsler – og løftet han har gitt. Men over hele Europa vokser ondskapen, og ingen kan føle seg trygge. I sitt hjerte vet han at den dagen vil komme hvor han må flykte igjen.

Egeerhavet, 2008

De syv søstrene er samlet for første gang, de er om bord på Titanen for å ta et siste farvel med den gåtefulle faren de elsket så høyt. Til alles overraskelse har Pa Salt valgt å gi ledetråden til fortiden deres til Merry, den savnede søsteren. Men for hver sannhet som avsløres, dukker det opp nye spørsmål. Søstrene må etter hvert innse at deres elskede far var en mann de knapt kjente. Og enda mer sjokkerende: Alle hans hemmeligheter kan få konsekvenser for dem den dag i dag.

Atlas - fortellingen om Pa Salt spenner over et helt liv med kjærlighet og tap, den krysser grenser og hav og fører serien «De syv søstre» til frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Veldig bra avslutning på boken!!

Spennende og veldig artig å få høre hele historien og hvorfor alt ble som det ble!

Verdig avslutning på serien