1244 forunderlige fakta (ebok) av John Lloyd
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John Lloyd (forfatter), John Mitchinson (forfatter), James Harkin (forfatter)

1244 forunderlige fakta (QI: fakta) ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
Visste du at Heinz selger to poser med ketsjup i året til hvert eneste menneske på jorden? At det gamle Roma var åtte ganger så tett befolket som dagens New York? Eller at verdens dyreste bil, en Ferrari Testarosse fra 1957, ble solgt for 126 291 000 kroner i 2011? Ja, var du klar over at astronautene på Den internasjonale romstasjonen opplever 16 soloppganger og -nedganger i døgnet? Eller for den saks skyld at Kong David 1. av Skottland ga skattefordeler til undersåtter med gode bordmanerer, a…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere John Lloyd (redaktør), John Lloyd (forfatter), John Mitchinson (redaktør), John Mitchinson (forfatter), James Harkin (redaktør), James Harkin (forfatter), Anne Miller (medforfatter), Andrew Hunter Murray (medforfatter), Anna Ptsazynski (medforfatter), Alex Bell (medforfatter), Pål F. Breivik (oversetter)
Forlag Font
Utgitt 23 mai 2018
Lengde 202 sider
Sjanger Sport og fritid, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Serie QI: fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281694682
Visste du at Heinz selger to poser med ketsjup i året til hvert eneste menneske på jorden? At det gamle Roma var åtte ganger så tett befolket som dagens New York? Eller at verdens dyreste bil, en Ferrari Testarosse fra 1957, ble solgt for 126 291 000 kroner i 2011? Ja, var du klar over at astronautene på Den internasjonale romstasjonen opplever 16 soloppganger og -nedganger i døgnet? Eller for den saks skyld at Kong David 1. av Skottland ga skattefordeler til undersåtter med gode bordmanerer, at den elektriske stolen ble oppfunnet av en tannlege, og at en populær romersk kur for bakrus var fritert kanarifugl. Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet Quite Interesting har nok en gang samlet en mengde kuriøs (og som regel svært unyttig) kunnskap - til ellevill begeistring for lesere over hele verden. Som i sine tidligere bøker redefinerer de begrepet allmennkunnskap og kaster nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom lange kvelder til alle tider.