Ballen (interaktiv bok) av Mari Kanstad Johns
Legg til i ønskeliste
Mari Kanstad Johnsen (forfatter)

Ballen interaktiv bok

59,-
(0)
En sommerferiedag, en ny basketball... og en veldig, veldig rar lyd. Hva kan det være? Elling har fått en ny basketball som er fin å leke med. Men midt i leken hører han en lyd. Vennene Kim og Coco hører den også. Lyden er ganske nærme, og ganske fjern samtidig. Den kan vel ikke... den er vel ikke... den kommer ikke fra INNI ballen, vel?? Ebok-utgaven av Mari Kanstad Johnsens kritikerroste barnebok er utsmykket med lekre og subtile animasjoner. Boka er lest inn av Kari Slaatsveen, og in…
59,-
Forfattere Mari Kanstad Johnsen (forfatter), Mari Kanstad Johnsen (illustratør), Kari Slaatsveen (oppleser), Sverre Tollefsen Laupstad (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 26 mai 2015
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788205476363
En sommerferiedag, en ny basketball... og en veldig, veldig rar lyd. Hva kan det være? Elling har fått en ny basketball som er fin å leke med. Men midt i leken hører han en lyd. Vennene Kim og Coco hører den også. Lyden er ganske nærme, og ganske fjern samtidig. Den kan vel ikke... den er vel ikke... den kommer ikke fra INNI ballen, vel?? Ebok-utgaven av Mari Kanstad Johnsens kritikerroste barnebok er utsmykket med lekre og subtile animasjoner. Boka er lest inn av Kari Slaatsveen, og inneholder stemningsfulle lydeffekter og trivelig musikk. For papirutgaven av Ballen mottok Johnsen i 2015 sølv i Grafills prestisjetunge kåring «Årets vakreste bøker». Boken ble også nominert til Kulturdepartementets pris for barne- og ungdomslitteratur samme år. *** Innspilling av fortellerstemme er gjort hos SDI Media Norge. Lydeffekter og ferdig lydmiks er produsert av Skredderlyd AS. NB: Eboken fungerer foreløpig bare på iOS-versjoner av Ebok+ leseapper. Android-versjon er under utbedring.