Cowboy-Claus og den prompande ponnien (intera
Legg til i ønskeliste
Eva Muszynski (forfatter)

Cowboy-Claus og den prompande ponnien interaktiv bok

99,-
(0)
Samlagets Leseland nivå tre Cowboy-Claus og den prompande ponnien Cowboy-Claus er ikkje som cowboyane i Det ville vesten. Han har ikkje hest. Han har kua Rosa og grisen Lisa, og han har ein grønsakhage. Men ein dag høyrer han nokre underlege lydar frå maisåkeren ... Cowboy-Claus og den prompande ponnien er ein del av Samlagets Leseland, ein serie laga spesielt for barn som lærer å lese. Med sjarmerande illustrasjonar kombinerer desse appane gode forteljingar med enkel tekst, for å stim…
99,-
Forfattere Eva Muszynski (forfatter), Karsten Teich (illustratør), Ole Skogseide (oversetter), Hildegun Riise (oppleser)
Forlag Samlaget
Utgitt 10 juni 2014
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Nynorsk
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788252181081
Samlagets Leseland nivå tre Cowboy-Claus og den prompande ponnien Cowboy-Claus er ikkje som cowboyane i Det ville vesten. Han har ikkje hest. Han har kua Rosa og grisen Lisa, og han har ein grønsakhage. Men ein dag høyrer han nokre underlege lydar frå maisåkeren ... Cowboy-Claus og den prompande ponnien er ein del av Samlagets Leseland, ein serie laga spesielt for barn som lærer å lese. Med sjarmerande illustrasjonar kombinerer desse appane gode forteljingar med enkel tekst, for å stimulere og inspirere ferske lesarar.