Eg sette brillene på min katt (interaktiv bok
Legg til i ønskeliste
Halldis Moren Vesaas (forfatter), Tarjei Vesaas (forfatter)

Eg sette brillene på min katt interaktiv bok

99,-
(0)
Vakker biletbok for førskule-og småskuleungar med enkle, barnenære dikt av "diktarapparatet Vesaas" (som ein barnemunn ein gong las då det stod "diktarparet Vesaas"). Dei fleste av dikta vart opphavleg skrivne på bestilling til bruk i lesebøker, medan ein del av Tarjei Vesaas' dikt er tekne frå hans vanlege diktsamlingar for vaksne - i den gode tru at dei kan lesast med utbyte både for og av barn. Biletkunstnaren Inger Lise Belsvik har som spesiale å illustrere dikt - ho meistrar den fine b…
99,-
Forfattere Halldis Moren Vesaas (forfatter), Tarjei Vesaas (forfatter), Inger Lise Belsvik (illustratør), Aasmund Nordstoga (oppleser), Øystein Vesaas (annet)
Forlag Samlaget
Utgitt 10 juni 2014
Sjangrer Barnebøker
Språk Nynorsk
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788252186284
Vakker biletbok for førskule-og småskuleungar med enkle, barnenære dikt av "diktarapparatet Vesaas" (som ein barnemunn ein gong las då det stod "diktarparet Vesaas"). Dei fleste av dikta vart opphavleg skrivne på bestilling til bruk i lesebøker, medan ein del av Tarjei Vesaas' dikt er tekne frå hans vanlege diktsamlingar for vaksne - i den gode tru at dei kan lesast med utbyte både for og av barn. Biletkunstnaren Inger Lise Belsvik har som spesiale å illustrere dikt - ho meistrar den fine balansegangen mellom tolking og meddikting. Ei vakker familiebok, som ønskjer små og store velkomne inn i diktet. Boka var med på å markere 100-årsjubileet for Halldis Moren Vesaas i 2007.