Fremmed (interaktiv bok) av Kaia Brænne, Bend
Legg til i ønskeliste
Kaia Brænne (forfatter), Bendik Brænne (forfatter), Trond Brænne (forfatter)

Fremmed interaktiv bok

49,-
(0)
I denne tredje bildeboken om dyrene på gården forteller familien Brænne og Per Dybvig underfundig om fremmedfrykt. Det kommer en bever til gards, og da er det ikke godt å si hvordan de andre dyrene vil reagere. For ikke kan beveren legge egg, og ørene er for små. Vennene (uvennene?) skjønner ikke hva han kan brukes til. Men kanskje han overrasker dem alle ...? "Vellykket om fremmedfrykt. (...) Resultatet er en smart og tankevekkende bok, som vil kommunisere bra både med barnehage- og med barne…
49,-
Forfattere Kaia Brænne (forfatter), Bendik Brænne (forfatter), Trond Brænne (forfatter), Per Dybvig (illustratør), Trond Brænne (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juni 2014
Sjangrer 0-3 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788203257131
I denne tredje bildeboken om dyrene på gården forteller familien Brænne og Per Dybvig underfundig om fremmedfrykt. Det kommer en bever til gards, og da er det ikke godt å si hvordan de andre dyrene vil reagere. For ikke kan beveren legge egg, og ørene er for små. Vennene (uvennene?) skjønner ikke hva han kan brukes til. Men kanskje han overrasker dem alle ...? "Vellykket om fremmedfrykt. (...) Resultatet er en smart og tankevekkende bok, som vil kommunisere bra både med barnehage- og med barneskolebarn." Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen " 'Fremmed' blir dermed en varm og inkluderende billedbok med et visuelt uttrykk som gnistrer." Anne Cathrine Straume, NRK P2 Lest av Trond Brænne.