Fugl (interaktiv bok) av Lisa Aisato
Legg til i ønskeliste
Lisa Aisato (forfatter)

Fugl interaktiv bok

59,-
(0)
Har du noen gang ønsket du kunne fly? - Kan jeg være med dere? spør jenta. - Nei, sier fuglene, du er altfor stor og tung til at vi kan bære deg. Hadde du bare lignet en fugl og hatt vinger selv så... Lisa Aisato har laget en vakker og melankolsk bildebok, om en jente som skulle ønske hun kunne fly bort med fuglene når den kalde vinteren nærmer seg. Men for å fly som en fugl trenger man vinger, fjær og helst et nebb også. Med andre ord har jenta et ganske stort, og kanskje umulig, pro…
59,-
Forfattere Lisa Aisato (forfatter), Lisa Aisato (illustratør), Heidi Ruud Ellingsen (oppleser), C. Andrew Rohrman (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 26 mai 2015
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788205472280
Har du noen gang ønsket du kunne fly? - Kan jeg være med dere? spør jenta. - Nei, sier fuglene, du er altfor stor og tung til at vi kan bære deg. Hadde du bare lignet en fugl og hatt vinger selv så... Lisa Aisato har laget en vakker og melankolsk bildebok, om en jente som skulle ønske hun kunne fly bort med fuglene når den kalde vinteren nærmer seg. Men for å fly som en fugl trenger man vinger, fjær og helst et nebb også. Med andre ord har jenta et ganske stort, og kanskje umulig, prosjekt foran seg. Men hvis man bare ønsker det hardt nok, og vil det sterkt nok, så kan man faktisk få det til. Selv om det skjer med bitte små fugletripp. Ebok-utgaven er utsmykket med lekre og subtile animasjoner. Det gjennomgående musikksporet er komponert av elektronika-musikeren Andy "SCNTFC" Rohrmann, og boka er lest inn av Heidi Ruud Ellingsen. Fortellerstemmen er spilt inn hos SDI Media Norge. *** NB: Eboken fungerer foreløpig bare på iOS-versjoner av Ebok+ leseapper. Android-versjon er under utbedring.