Geitekillingen som kunne telle til ti (intera
Legg til i ønskeliste
Alf Prøysen (forfatter), Sverre Tollefsen Laupstad (forfatter)

Geitekillingen som kunne telle til ti interaktiv bok

49,-
(0)
NB: Boken er optimalisert for følgende eller bedre operativsystemer: Versjon 7.0 (Apple/iOS) og versjon 4.4 (Android). *** Geitekillingen som kunne telle til ti er Alf Prøysens klassiske regle om den vesle geitekillingen som teller de andre dyra, meget mot deres vilje. Til slutt kommer tellingen likevel godt med, når alle dyra skal om bord på ferga som bare tar ti passasjerer... *** Geitekillingen som kunne telle til ti er en av Alf Prøysens mange fortellinger som har gledet barn i gen…
49,-
Forfattere Alf Prøysen (forfatter), Vivian Zahl Olsen (illustratør), Sverre Tollefsen Laupstad (forfatter), Alf Prøysen (oppleser), Sverre Tollefsen Laupstad (annet), Sverre Tollefsen Laupstad (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 4 september 2014
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788205476127
NB: Boken er optimalisert for følgende eller bedre operativsystemer: Versjon 7.0 (Apple/iOS) og versjon 4.4 (Android). *** Geitekillingen som kunne telle til ti er Alf Prøysens klassiske regle om den vesle geitekillingen som teller de andre dyra, meget mot deres vilje. Til slutt kommer tellingen likevel godt med, når alle dyra skal om bord på ferga som bare tar ti passasjerer... *** Geitekillingen som kunne telle til ti er en av Alf Prøysens mange fortellinger som har gledet barn i generasjoner. Den kom ut for aller første gang i 1954 i samlingen Rim og regler fra Barnetimen og er senere utgitt som bildebok med illustrasjoner av Vivian Zahl Olsen. Denne digitalutgaven er lest inn av Prøysen selv og lyden stammer fra et eldre NRK-opptak. Boka er akkompagnert av original musikk. *** eBok+ er en beriket ebok (EBP) som kan leses på nettbrett. Du må ha en eBok+leser installert på brettet. eBok+leser kan lastes ned gratis i App Store og på Google Play.