Kom, la oss lage fest! (interaktiv bok) av Bj
Legg til i ønskeliste
Bjarkadóttir Björk (forfatter), Björk Bjarkadóttir (forfatter)

Kom, la oss lage fest! interaktiv bok

99,-
(0)
Engasjerande for dei minste Dyra i Solskinskogen liker å lage fest, og er veldig flinke til å hjelpe kvarandre. Men den dagen dei skal ha vårfest, er det mykje som ikkje går etter planen. Lesaren må rett og slett hjelpe til om det skal bli nokon fest i det heile! Barnet må vekkje dyra som forsøv seg, blåse på snabelen når elefanten slår seg med hammaren, og på rumpa til sebraen som har brent seg på bålet. Til slutt kan frosken spele opp til fest, og barnet får syngje. Dette er ei bok…
99,-
Forfattere Bjarkadóttir Björk (forfatter), Björk Bjarkadóttir (forfatter), Bjarkadóttir Björk (illustratør), Björk Bjarkadóttir (illustratør), Siren Jørgensen (oppleser), Øystein Vesaas (annet)
Forlag Samlaget
Utgitt 10 juni 2014
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Nynorsk
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788252186260
Engasjerande for dei minste Dyra i Solskinskogen liker å lage fest, og er veldig flinke til å hjelpe kvarandre. Men den dagen dei skal ha vårfest, er det mykje som ikkje går etter planen. Lesaren må rett og slett hjelpe til om det skal bli nokon fest i det heile! Barnet må vekkje dyra som forsøv seg, blåse på snabelen når elefanten slår seg med hammaren, og på rumpa til sebraen som har brent seg på bålet. Til slutt kan frosken spele opp til fest, og barnet får syngje. Dette er ei bok som både aktiviserer og engasjerer, med praktfulle fargesterke illustrasjonar og mange rare og fine dyr. Enkel og kommuniserande tekst i reglestil - ei bok med umiddelbar appell!