Livredd i Syden (interaktiv bok) av Mari Kans
Legg til i ønskeliste
Mari Kanstad Johnsen (forfatter)

Livredd i Syden interaktiv bok

59,-
(0)
Alle elsker Syden, men det gjør ikke Maja. Hvorfor skal man egentlig utsette seg for knuffing i køer, stuping fra tårn og bølger som kan velte hvem som helst over ende? Heldigvis har Maja en pappa som er stor og sterk og aldri redd, og da gjør det ikke så mye at Maja ikke er så tøff. Men hvordan går det når pappa plutselig blir borte - i dyrehagen? Livredd i syden er en vakker skildring av et tett forhold mellom far og datter. Ebok-utgaven av Mari Kanstad Johnsens kritikerroste …
59,-
Forfattere Mari Kanstad Johnsen (forfatter), Mari Kanstad Johnsen (illustratør), Kari Slaatsveen (oppleser), Sverre Tollefsen Laupstad (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 26 mai 2015
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788205476356
Alle elsker Syden, men det gjør ikke Maja. Hvorfor skal man egentlig utsette seg for knuffing i køer, stuping fra tårn og bølger som kan velte hvem som helst over ende? Heldigvis har Maja en pappa som er stor og sterk og aldri redd, og da gjør det ikke så mye at Maja ikke er så tøff. Men hvordan går det når pappa plutselig blir borte - i dyrehagen? Livredd i syden er en vakker skildring av et tett forhold mellom far og datter. Ebok-utgaven av Mari Kanstad Johnsens kritikerroste barnebok er utsmykket med lekre og subtile animasjoner. Boka er lest inn av Kari Slaatsveen og inneholder stemningsfulle lydeffekter og trivelig musikk. For papirutgaven av Livredd i Syden mottok Johnsen i 2014 gull i Grafills prestisjetunge kåring «Årets vakreste bøker». *** Innspilling av fortellerstemme er gjort hos SDI Media Norge. Lydeffekter og ferdig lydmiks er produsert av Skredderlyd AS. NB: Eboken fungerer foreløpig bare på iOS-versjoner av Ebok+ leseapper. Android-versjon er under utbedring.