Min venn Boris (interaktiv bok) av Mats Wänbl
Legg til i ønskeliste
Mats Wänblad (forfatter)

Min venn Boris interaktiv bok

49,-
(0)
NB: Boken er optimalisert for følgende eller bedre operativsystemer: Versjon 7.0 (Apple/iOS) og versjon 4.4 (Android). Ebbas nye venn Boris er ikke særlig god til å sparke fotball. Men at det er noe annet som er rart med ham, tenker hun ikke videre på. Boris og resten av familien Monstersson bor i en fryktinngytende stor villa der faren og moren og kjæledyret hans ser ... litt annerledes ut. Lesestart er en bokserie for smårollinger som vil lære å lese selv. Bøkene passer først og frems…
49,-
Forfattere Mats Wänblad (forfatter), Pelle Forshed (illustratør), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Ingrid Bolsø Berdal (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 6 august 2014
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788205456105
NB: Boken er optimalisert for følgende eller bedre operativsystemer: Versjon 7.0 (Apple/iOS) og versjon 4.4 (Android). Ebbas nye venn Boris er ikke særlig god til å sparke fotball. Men at det er noe annet som er rart med ham, tenker hun ikke videre på. Boris og resten av familien Monstersson bor i en fryktinngytende stor villa der faren og moren og kjæledyret hans ser ... litt annerledes ut. Lesestart er en bokserie for smårollinger som vil lære å lese selv. Bøkene passer først og fremst for barn helt i begynnelsen av grunnskolen og som står i startgropa til å utvikle leseferdigheter. Bøkene inkluderer i tillegg høytopplesning med god diksjon som hjelpemiddel. eBok+ er en beriket ebok (EBP) som kan leses på nettbrett. Du må ha en eBok+leser installert på brettet. eBok+leser kan lastes ned gratis i App Store og på Google Play.