Prinsesse Fibi og draken (interaktiv bok) av
Legg til i ønskeliste
Gudrun Likar (forfatter)

Prinsesse Fibi og draken interaktiv bok

99,-
(0)
Samlagets Leseland nivå fire Prinsesse Fibi og draken Fibi er lei av å vere prinsesse. Ho drøymer om eventyr og heltedådar. Når ein gretten drake kjem og skremmer heile kongeriket, får ho endeleg sjansen: Modig dreg ho av stad for å møte det farlege uhyret ... Prinsesse Fibi og draken er ein del av Samlagets Leseland, ein serie laga spesielt for barn som lærer å lese. Med sjarmerande illustrasjonar kombinerer desse appane gode forteljingar med enkel tekst, for å stimulere og inspirere …
99,-
Forfattere Gudrun Likar (forfatter), Sabine Büchner (illustratør), Ole Skogseide (oversetter), Hildegun Riise (oppleser)
Forlag Samlaget
Utgitt 10 juni 2014
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Nynorsk
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788252181104
Samlagets Leseland nivå fire Prinsesse Fibi og draken Fibi er lei av å vere prinsesse. Ho drøymer om eventyr og heltedådar. Når ein gretten drake kjem og skremmer heile kongeriket, får ho endeleg sjansen: Modig dreg ho av stad for å møte det farlege uhyret ... Prinsesse Fibi og draken er ein del av Samlagets Leseland, ein serie laga spesielt for barn som lærer å lese. Med sjarmerande illustrasjonar kombinerer desse appane gode forteljingar med enkel tekst, for å stimulere og inspirere ferske lesarar.