Savnet (interaktiv bok) av Kaia Brænne, Bendi
Legg til i ønskeliste
Kaia Brænne (forfatter), Bendik Brænne (forfatter), Trond Brænne (forfatter)

Savnet interaktiv bok

49,-
(0)
Skjæra er den eneste av dyra på gården som ikke bor på selve gården, men oppe i treet. Er jeg en av dere? lurer hun på. Og klokere blir hun ikke av svaret hun får: Tja, du kan jo godt være her, men du er jo ikke en av oss, egentlig. Skjæra tenker seg om, kanskje hun er mer velkommen et annet sted? Som tenkt, så gjort - hun flytter. Og da kan det vel hende at dyra på gården skjønner at de har mistet noe de satte pris på. "Savnet" er bok nummer fire av de morsomme historiene om dyra på gården og…
49,-
Forfattere Kaia Brænne (forfatter), Bendik Brænne (forfatter), Trond Brænne (forfatter), Per Dybvig (illustratør), Trond Brænne (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juni 2014
Sjangrer 0-3 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788203257124
Skjæra er den eneste av dyra på gården som ikke bor på selve gården, men oppe i treet. Er jeg en av dere? lurer hun på. Og klokere blir hun ikke av svaret hun får: Tja, du kan jo godt være her, men du er jo ikke en av oss, egentlig. Skjæra tenker seg om, kanskje hun er mer velkommen et annet sted? Som tenkt, så gjort - hun flytter. Og da kan det vel hende at dyra på gården skjønner at de har mistet noe de satte pris på. "Savnet" er bok nummer fire av de morsomme historiene om dyra på gården og er som de andre muntert illustrert av Per Dybvig. Fra før finnes "Venner", "Uvenner" og "Fremmed". "Dybviks lett gjenkjennelige strek er kostelig, perfekt til å fange dyr med masse personlighet. Særlig høna er en fest å se på." Gerd Elin Stava Sandve Lest av Trond Brænne.