Snekker Andersen og julenissen (interaktiv bo
Legg til i ønskeliste
Alf Prøysen (forfatter)

Snekker Andersen og julenissen interaktiv bok

49,-
(0)
Juleklassikeren om Snekker Andersen som møtte Nissefar og dro på besøk for å skape jul hos nissefamilien. På julekvelden kolliderte snekker Andersen og julenissen med kjelkene sine, og på den måten ble de kjent med hverandre. De ble enige om at snekker Andersen skulle gå hjem til Nissemor og barna med presanger, og nissen skulle gå hjem til snekker Andersens familie. Og i denne boka kan du høre om hvordan det gikk. Fortellingen er lest inn av Gustav Nilsen. *** NB! Krever avleser som støt…
49,-
149,-
Forfattere Alf Prøysen (forfatter), Hans Normann Dahl (illustratør), Gustav Nilsen (oppleser), Sverre Tollefsen Laupstad (annet), Arnljot Høyland (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 desember 2014
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format html5/beriket format
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788205480025
Juleklassikeren om Snekker Andersen som møtte Nissefar og dro på besøk for å skape jul hos nissefamilien. På julekvelden kolliderte snekker Andersen og julenissen med kjelkene sine, og på den måten ble de kjent med hverandre. De ble enige om at snekker Andersen skulle gå hjem til Nissemor og barna med presanger, og nissen skulle gå hjem til snekker Andersens familie. Og i denne boka kan du høre om hvordan det gikk. Fortellingen er lest inn av Gustav Nilsen. *** NB! Krever avleser som støtter interaktive barnebøker for å kunne avspilles. Boka er optimalisert for iOS7 og Android 4.0, og kan opptre mangelfull på eldre apparater.