1289 til 1563 (lydbok) av Tor Einar Fagerland
Legg til i ønskeliste
Tor Einar Fagerland (forfatter), Leif Inge Ree Petersen (forfatter), Leif I R. Petersen (forfatter), Jonas Lambertz-Nilssen (oppleser), Jonas Lambert Nielsen (oppleser)

1289 til 1563 (Norges kriger #4) lydbok

149,-
(0)
Denne lydboken gir en innføring i en spennende periode i Norges historie, preget av turbulens og strid. Her kan du høre om maktkampene og alliansene dannet mellom Norge, Danmark og Sverige i senmiddelalderen, Kalmarunionen, og hvordan Norge gikk fra å være en unionspartner til å bli en dansk provins. De største historiske begivenhetene er delt inn i følgende kapitler: 1. Sjøkrig i danske farvann, 2. Krigføring og allianser i Norden, 3. Kampen om hegemoniet i Norden, 4. Erik av Pommerns kriger, …
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel senmiddelalder og unionsstrid
Forfattere Tor Einar Fagerland (forfatter), Leif Inge Ree Petersen (forfatter), Leif I R. Petersen (forfatter), Jonas Lambertz-Nilssen (oppleser), Jonas Lambert Nielsen (oppleser)
Forlag Vega forlag
Utgitt 12 mars 2020
Lengde 1:24
Sjangrer Historie, Fagbøker
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282116978
Denne lydboken gir en innføring i en spennende periode i Norges historie, preget av turbulens og strid. Her kan du høre om maktkampene og alliansene dannet mellom Norge, Danmark og Sverige i senmiddelalderen, Kalmarunionen, og hvordan Norge gikk fra å være en unionspartner til å bli en dansk provins. De største historiske begivenhetene er delt inn i følgende kapitler: 1. Sjøkrig i danske farvann, 2. Krigføring og allianser i Norden, 3. Kampen om hegemoniet i Norden, 4. Erik av Pommerns kriger, 5. Kampen om unionen. Dette er en blodig og nervepirrende gjengivelse av en dramatisk tid i Norden.