Beatrice og Benedikt (lydbok) av Marina Fiora
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Marina Fiorato (forfatter), Espen Sandvik (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Beatrice og Benedikt lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(1)
Ny historisk roman fra Marina Fiorato. Denne gangen fra 1500-tallets Italia, hvor vi får høre forhistorien til William Shakespears stykke «Stor ståhei for ingenting» (Much ado about nothing). Forfatteren tar oss med til 1500 tallets Sicilia hvor Beatrice og Benedikt møtes for første gang. Begge er like kjappe i replikken, og det er nettopp dette som gjør at de forelsker seg i hverandre. Men deres veier skilles, og det skal ta dem ti år å finne tilbake til hverandre. Marina Fiorato er en …
Lydbok 159,-
Forfattere Marina Fiorato (forfatter), Hege Frydenlund (oversetter), Ingvild Parr (oversetter), Espen Sandvik (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Utgitt 13 november 2015
Lengde 15:48
Sjangrer Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162182
Ny historisk roman fra Marina Fiorato. Denne gangen fra 1500-tallets Italia, hvor vi får høre forhistorien til William Shakespears stykke «Stor ståhei for ingenting» (Much ado about nothing). Forfatteren tar oss med til 1500 tallets Sicilia hvor Beatrice og Benedikt møtes for første gang. Begge er like kjappe i replikken, og det er nettopp dette som gjør at de forelsker seg i hverandre. Men deres veier skilles, og det skal ta dem ti år å finne tilbake til hverandre. Marina Fiorato er en mester innen sjangeren historisk roman og hennes lideskap for Italia og grundige research skinner gjennom. Hun har solgt over 100 000 bøker i Norge og millioner på verdensbasis. «Beatrice og Benedikt» blir lovprist verden over.