Birøkterens datter (lydbok) av Santa Montefio
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Santa Montefiore (forfatter), Silje Storstein (oppleser)

Birøkterens datter lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(1)
Grace har flyttet fra sin barndom på en britisk herregård til et enkelt liv i Massachusetts, USA. Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når datteren opplever samme ulykkelige forelskelse, må de begge konfrontere sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen. "Birøkterens datter" er en vakker og ektefølt roman om fortide…
Lydbok 245,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Santa Montefiore (forfatter), Eva Ulven (oversetter), Silje Storstein (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 desember 2017
Lengde 10:59
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202571740

Andre har også kjøpt

Grace har flyttet fra sin barndom på en britisk herregård til et enkelt liv i Massachusetts, USA. Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når datteren opplever samme ulykkelige forelskelse, må de begge konfrontere sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen. "Birøkterens datter" er en vakker og ektefølt roman om fortidens bånd og en kjærlighet som overlever alt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

.

Birøkterens datter

Ikke så verst begynnelse, leserutdraget lurte meg. men så; når man kommer et stykke ut i historien så begynte jeg å lure på om det er oversetteren eller forfatteren som svikter; kort sagt; det ble for mange , tøvete plattheter her, leste ikke ut hele boka.