Brennende hjerter (lydbok) av Simone Elkeles
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Simone Elkeles (forfatter), Tobias Avlund Heiberg (oppleser), Kaia Varjord (oppleser)

Brennende hjerter (Alex og Carlos Fuentes #3) lydbok

149,-
(3)
Etterlengtet oppfølger til de fantastiske kjærlighetsromanene Perfekt kjemi og Grenseløs kjærlighet. Luis Fuentes er en god gutt. Han har ikke den samme uroen i seg som storebrødrene Alex og Carlos. Luis er flink på skolen, morsom og godt likt,og drømmer om å bli astronaut. Men når han forelsker seg i en jente han absolutt ikke burde forelske seg i, trekkes han inn i en ny og farlig verden. Det livet han trodde gikk på skinner, tar en brå vending da han oppdager ting han helst ikke vil vite om …
149,-
Forfattere Simone Elkeles (forfatter), Hilde Stubhaug (oversetter), Tobias Avlund Heiberg (oppleser), Kaia Varjord (oppleser)
Utgitt 7 mai 2012
Lengde 8:36
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242143617
Etterlengtet oppfølger til de fantastiske kjærlighetsromanene Perfekt kjemi og Grenseløs kjærlighet. Luis Fuentes er en god gutt. Han har ikke den samme uroen i seg som storebrødrene Alex og Carlos. Luis er flink på skolen, morsom og godt likt,og drømmer om å bli astronaut. Men når han forelsker seg i en jente han absolutt ikke burde forelske seg i, trekkes han inn i en ny og farlig verden. Det livet han trodde gikk på skinner, tar en brå vending da han oppdager ting han helst ikke vil vite om sin egen familie. Det lyse sinnet til Luis mørkner. Er han en bad boy, han også, akkurat som brødrene? Er adrenalin-kickene han er så avhengig av, ikke lenger nok? Kommer han til å ødelegge alt han har oppnådd, bare på grunn av en jente og gjengen han så langt har klart å holde seg unna?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering