Chet spiller ikke her (lydbok) av Lars Saabye
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lars Saabye Christensen (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Chet spiller ikke her lydbok

129,-
(0)
Vi møter saksofonisten Daniel. Han kan selvsagt ikke spille trompet som Chet Baker. Det er nettopp dét som er poenget. Siden han som 13 år gammel hørte Chet Baker på radio har han hatt ett eneste mål i livet: Å nå den tonen som er så ren at ingen vet hvor den kommer fra, det øyeblikket når sjelen faller på plass, de få sekundene av lykke. Alt annet har han forsaket. 35 år gammel ser han tilbake. Var det verdt det? Bearbeidet for radio av Thorbjørn Harr, Arne Barca, Helge Andersen og Steinar Be…
Lydbok 129,- Ebok 159,-
Forfattere Lars Saabye Christensen (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter), Thorbjørn Harr (annet), Morten Halle (annet), Per Oddvar Johansen (annet), Jørn Øien (annet), Aslak Hartberg (annet)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 9 november 2011
Lengde 0:54
Sjangrer
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242143426

Andre har også kjøpt

Vi møter saksofonisten Daniel. Han kan selvsagt ikke spille trompet som Chet Baker. Det er nettopp dét som er poenget. Siden han som 13 år gammel hørte Chet Baker på radio har han hatt ett eneste mål i livet: Å nå den tonen som er så ren at ingen vet hvor den kommer fra, det øyeblikket når sjelen faller på plass, de få sekundene av lykke. Alt annet har han forsaket. 35 år gammel ser han tilbake. Var det verdt det? Bearbeidet for radio av Thorbjørn Harr, Arne Barca, Helge Andersen og Steinar Berthelsen. Medvirkende: Thorbjørn Harr, Bjørn Sundquist, Jan Grønli m.fl.