De elendige (lydbok) av Victor Hugo, Gunnar S
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Victor Hugo (forfatter), Gunnar Sønstevold (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

De elendige lydbok

129,-
(0)
De elendige har vært filmatisert utallige ganger og har gitt stoff til en av historiens mest populære musikaler. Radioteatrets dramatisering ble meget godt mottatt da den ble sendt første gang i 1971. Vi er i Frankrike etter Napoleonskrigene. Det er svart sosial nød. Jean Valjean blir dømt til fem års straffearbeid for å ha stjålet brød til søsterens sultende barn. Etter fire fluktforsøk er straffen øket til 19 år. Omsider slipper han ut, tar et annet navn og blir en rik og respektert samfunnsb…
Lydbok 129,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Victor Hugo (forfatter), Knut Johansen (oversetter), Gunnar Sønstevold (annet), Gunnar Sønstevold (forfatter), Herbert Grevenius (redaktør), NRK Radioteatret (forfatter)
Forlag NRK
Lengde 6:34
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242134905
De elendige har vært filmatisert utallige ganger og har gitt stoff til en av historiens mest populære musikaler. Radioteatrets dramatisering ble meget godt mottatt da den ble sendt første gang i 1971. Vi er i Frankrike etter Napoleonskrigene. Det er svart sosial nød. Jean Valjean blir dømt til fem års straffearbeid for å ha stjålet brød til søsterens sultende barn. Etter fire fluktforsøk er straffen øket til 19 år. Omsider slipper han ut, tar et annet navn og blir en rik og respektert samfunnsborger. Men én kjenner hans identitet, politimannen Javert, som er viss på at et menneske aldri kan forandre seg. Bearbeidelse: Herbert Grevenius. Teknisk regi: Jan Erik Hoel/Sture Bakke/Aage Sandaker. Instruktør: Paul Skoe. Musikk: Gunnar Sønstevold.