Den du ikke ser (lydbok) av Jonas Moström
Legg til i ønskeliste
Jonas Moström (forfatter), Jan Liane (oppleser)

Den du ikke ser (Nathalie Svensson #1) lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(8)
Nathalie Svensson, psykiater og medlem i rikskriminalens profileringsgruppe, trives egentlig med tilværelsen. Som nyseparert har hun skaffet seg en ettroms i Stockholm. Der kan hun ta seg fri og leve et annet liv enn det som lege og mamma hjemme i Uppsala. På vei hjem etter en sen kveld på Café Opera, får hun en SMS fra Rickard Ekengård, den berømte skuespilleren hun tilbrakte en natt med noen uker tidligere. Han vil treffe henne igjen. De bestemmer seg for å møtes på Karlaplan, men når Nath…
175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
149,-
Forfattere Jonas Moström (forfatter), Ragnhild Aasland Sekne (oversetter), Jan Liane (oppleser)
Forlag Goliat forl.
Utgitt 8 juni 2018
Lengde 9:37
Sjangrer Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Serie Nathalie Svensson
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293430650
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Nathalie Svensson, psykiater og medlem i rikskriminalens profileringsgruppe, trives egentlig med tilværelsen. Som nyseparert har hun skaffet seg en ettroms i Stockholm. Der kan hun ta seg fri og leve et annet liv enn det som lege og mamma hjemme i Uppsala. På vei hjem etter en sen kveld på Café Opera, får hun en SMS fra Rickard Ekengård, den berømte skuespilleren hun tilbrakte en natt med noen uker tidligere. Han vil treffe henne igjen. De bestemmer seg for å møtes på Karlaplan, men når Nathalie kommer dit, blir hun vitne til at Rickard blir brutalt skutt og kastet i fontenen. Overfallet er nærmest identisk med mordet på hennes store kjærlighet - en ti år gammel drapssak som aldri ble løst.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Lydboken ødelegges av oppleseren

Mulig boken kan være brukbar, men lydboken ødelegges av den dårlige opplesningen. Det er noe med trykket i setningene som gjør at setningene kan oppfattes helt feil og en må virkelig konsentrere seg for å skjønne betydningen av det som sies.

Lydboken er grusom.

Oppleseren er forferdelig. Som om han leser en barnebok!! Forferdelig. Klarte ikke høre boken ferdig.