Den eneste ene (lydbok) av Jørn Lier Horst
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jørn Lier Horst (forfatter), Yngve Berven (oppleser)

Den eneste ene (William Wisting #4) lydbok

297,- Veil. pris: 339,-Spar: 42,-
Kajsa Berg er publikums og medias yndling. Den blide håndballjenta er mest-scorende spiller i eliteserien, og har en sentral rolle på håndballandslaget. En varm julidag forsvinner hun på vei til treningssenteret, i løpet av en spasertur på to minutter. Det er midt på dagen, likevel blir politiet stående helt uten spor. Så finner brannmannskap som kjemper mot en skogbrann et forkullet mannslik, lenket fast til et tre, og ved siden av liket en katt med avkappede forpoter. Og fremdeles leter de et…
Lydbok 297,- Ebok 119,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jørn Lier Horst (forfatter), Yngve Berven (oppleser)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 7:49
Sjangrer Krim, Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242136398
Kajsa Berg er publikums og medias yndling. Den blide håndballjenta er mest-scorende spiller i eliteserien, og har en sentral rolle på håndballandslaget. En varm julidag forsvinner hun på vei til treningssenteret, i løpet av en spasertur på to minutter. Det er midt på dagen, likevel blir politiet stående helt uten spor. Så finner brannmannskap som kjemper mot en skogbrann et forkullet mannslik, lenket fast til et tre, og ved siden av liket en katt med avkappede forpoter. Og fremdeles leter de etter Kajsa. Alle rundt henne ser ut til å ha noe å skjule, og etterforskningen skal avdekke lag på lag av menneskelig ynkelighet og maktberuselse. Politimannen William Wisting føler at han kaver i et dystert mørke, og kona Ingrid er på oppdrag for NORAD. Dag etter dag går, uten nye spor. Og uten at Ingrid ringer.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God bok, men langtfra den beste fra forfatteren...

Oppleseren snøvler så mye på ordene at leseropplevelsen ble ødelagt for min del. Det blir som å lese en bok med masse skrivefeil.

spennende