Det som ikke dreper oss (lydbok) av David Lag
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
David Lagercrantz (forfatter), Anders Ribu (oppleser)

Det som ikke dreper oss (Millennium #4) lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(6)
Lisbeth Salander er tilbake! Millenniumserien fortsetter. Tidsskriftet Millennium har fått nye eiere. Onde tunger påstår at tiden har gått fra Mikael Blomkvist, og han lurer på om han burde finne seg noe annet å gjøre. Lisbeth Salander er rastløs. Hun deltar i et hackerangrep, tilsynelatende uten noen spesiell grunn. Hun tar risikoer hun vanligvis er nøye med å unngå. Det ligner ikke henne. En sen nattetime får Mikael Blomkvist en telefon. Det er professor Frans Balder, en ledende autoritet…
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
119,-
Forfattere David Lagercrantz (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Anders Ribu (oppleser), Stieg Larsson (annet)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 27 august 2015
Lengde 16:37
Sjangrer Krim, Romaner, Krim, Skjønnlitteratur
Serie Millennium
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162366
Lisbeth Salander er tilbake! Millenniumserien fortsetter. Tidsskriftet Millennium har fått nye eiere. Onde tunger påstår at tiden har gått fra Mikael Blomkvist, og han lurer på om han burde finne seg noe annet å gjøre. Lisbeth Salander er rastløs. Hun deltar i et hackerangrep, tilsynelatende uten noen spesiell grunn. Hun tar risikoer hun vanligvis er nøye med å unngå. Det ligner ikke henne. En sen nattetime får Mikael Blomkvist en telefon. Det er professor Frans Balder, en ledende autoritet innen AI-forskning. Balder påstår at han sitter på revolusjonerende opplysninger om amerikansk industrispionasje, som kan ryste verden. Han har dessuten hatt kontakt med en ung, kvinnelig superhacker, som har en viss likhet med en person Mikael Blomkvist kjenner godt. Mikael Blomkvist begynner å håpe at det skupet som han og Millennium sårt trenger, er innen rekkevidde. Lisbeth Salander har, som vanlig, sin egen agenda. David Lagercrantz' Millennium 4 er et selvstendig litterært verk inspirert av karakterer og hendelser fra Stieg Larssons univers.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering