Dickie Dick Dickens 1 (lydbok) av Rolf Becker
Legg til i ønskeliste
Rolf Becker (forfatter), Alexandra Becker (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Dickie Dick Dickens 1 lydbok

149,-
(1)
Dickie Dick Dickens - den farligste mann på det amerikanske kontinent! Den allmektige konge i Chicagos underverden! Bondegutten som arbeidet seg opp fra lommetyv til gangsterboss. Som spiller wienervals og beiteplukk i ledige stunder. Mannen som har lenket generasjoner norske lyttere til radioapparatene. Mannen som står øverst på listen - både hos Chicago-politiet og norske radiolyttere. Den elleville fortellingen om Dickie Dick Dickens bygger på hans egne erindringer - dem han skrev 20 år se…
Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Undertittel underverdenens overmann!
Forfattere Rolf Becker (forfatter), Alexandra Becker (forfatter), Hans Heiberg (oversetter), Maj Sønstevold (annet), Gunnar Sønstevold (annet), NRK Radioteatret (forfatter)
Lengde 4:42
Sjangrer
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242129109
Dickie Dick Dickens - den farligste mann på det amerikanske kontinent! Den allmektige konge i Chicagos underverden! Bondegutten som arbeidet seg opp fra lommetyv til gangsterboss. Som spiller wienervals og beiteplukk i ledige stunder. Mannen som har lenket generasjoner norske lyttere til radioapparatene. Mannen som står øverst på listen - både hos Chicago-politiet og norske radiolyttere. Den elleville fortellingen om Dickie Dick Dickens bygger på hans egne erindringer - dem han skrev 20 år senere i fengslet Sing Sing, og som er oversatt til 14 språk. Det påstår i hvert fall forfatterne, som utfolder seg stort i sitt humoristisk-kriminalistiske forfatterskap.