DNA (lydbok) av Sigurdardóttir Yrsa, Yrsa Sig
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sigurdardóttir Yrsa (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Hedda Munthe (oppleser)

DNA (Huldar og Freyja #1) lydbok

149,-
(9)
«DNA» er en nervepirrende page-turner fra bestselgerforfatteren Yrsa Sigurdardóttir. En ung kvinne blir funnet brutalt myrdet i sitt eget hjem i Reykjavik. Det eneste vitnet er hennes sju år gamle datter. Når enda en kvinne blir drept på bestialsk vis kort tid etterpå, står politiet uten andre spor enn mistanken om at det er samme gjerningsmann. En radioamatør fanger inn skremmende meldinger som knytter ham til begge de drepte kvinnene, selv om han ikke kjente noen av dem. Nysgjerrigheten få…
149,-
119,-
Forfattere Sigurdardóttir Yrsa (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Silje Beite Løken (oversetter), Hedda Munthe (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 18 januar 2016
Lengde 14:17
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242163288
«DNA» er en nervepirrende page-turner fra bestselgerforfatteren Yrsa Sigurdardóttir. En ung kvinne blir funnet brutalt myrdet i sitt eget hjem i Reykjavik. Det eneste vitnet er hennes sju år gamle datter. Når enda en kvinne blir drept på bestialsk vis kort tid etterpå, står politiet uten andre spor enn mistanken om at det er samme gjerningsmann. En radioamatør fanger inn skremmende meldinger som knytter ham til begge de drepte kvinnene, selv om han ikke kjente noen av dem. Nysgjerrigheten får ham til å sette i gang farlige undersøkelser på egenhånd. Huldar har ansvaret for etterforskningen av drapene. Mangelen på konkrete spor skaper frustrasjon og konflikter internt i politiet. Saken kompliseres ytterligere ved at han har løyet om seg selv for psykologen Frøya, som bistår jenta som var til stede da moren ble drept. Med «DNA» viser Yrsa Sigurdardóttir hvor dyktig hun er til å skape intelligente og effektive plott, med et rikt og spennende persongalleri.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God bok, men lydboken mangler slutt og avsluttes midt i ett ord