Dødstårnet (lydbok) av John Dickson Carr, Knu
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
John Dickson Carr (forfatter), Knut Heljar Hagen (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Dødstårnet (Gideon Fell #13) lydbok

129,-
(0)
Et klassisk "lukket rom"-mysterium av heksemesteren John Dickson Carr - som skapt for dr. Gideon Fell, den uforlignelige spesialist på umulige forbrytelser. Et hørespill med kalde grøss, skarpskodde deduksjoner og rikelige mengder skotsk whisky. Det sies at det spøker i tårnrommet på borgen Shira i Skottland: Gjenferdet av en mann med halve ansiktet skutt vekk viser seg der om natten, et syn så skremmende at folk kaster seg ut av vinduet, atten meter over bakken. Og nå har Angus Campbell stupt …
Lydbok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere John Dickson Carr (forfatter), Nils Nordberg (oversetter), Knut Heljar Hagen (annet), Knut Heljar Hagen (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)
Forlag NRK
Lengde 3:00
Sjanger Krim, Krim
Serie Gideon Fell
Nummer i serie 13
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242134448
Et klassisk "lukket rom"-mysterium av heksemesteren John Dickson Carr - som skapt for dr. Gideon Fell, den uforlignelige spesialist på umulige forbrytelser. Et hørespill med kalde grøss, skarpskodde deduksjoner og rikelige mengder skotsk whisky. Det sies at det spøker i tårnrommet på borgen Shira i Skottland: Gjenferdet av en mann med halve ansiktet skutt vekk viser seg der om natten, et syn så skremmende at folk kaster seg ut av vinduet, atten meter over bakken. Og nå har Angus Campbell stupt i døden fra dette værelset. Det må ha vært selvmord. Ingen menneskelig morder kunne vel ha kommet seg inn og ut av et rom som var boltet og låst fra innsiden? Slektningene til den avdøde samles på borgen. Og så slår forbannelsen til på ny. I rollene: Øivind Blunck og Sverre Wilberg m.fl.